Министар Слободан Цветковић посетиo je данас компанију „Србија Зиђин копер”
01/11/2023
Министар привреде Слободан Цветковић на данашњем 8. међународном форуму о сарадњи
03/11/2023

Коалиција око СПС-а предала листу „Ивица Дачић – премијер Србије“

 

Коалиција око СПС-а предала листу "Ивица Дачић - премијер Србије" Коалиција Социјалистичкa партија Србије-Јединствена Србијa-Зелени Србије, предала је Републичкој изборној комисији листу под називом "Ивица Дачић - премијер Србије" за предстојеће парламентарне изборе заказане за 17. децембар.
Предаји листе присуствовали су, уз Ивицу Дачића, и лидери Јединствене Србије и Зелених Србије Драган Марковић Палма и Иван Карић, као и кандидати за народне посланике.

Дачић је изјавио да верује да ће та коалиција и она окупљена око СНС-а на гласању 17. децембра остварити апослутну победу.

"Ми нисмо ни за какву сарадњу са оним странкама које се залажу за признавање Косова, које се залажу за то да српски народ буде обележен као геноцидни или са такозваним проевропским, лажним проевропским или лажним пропатриотским странкама који у ствари хоће да искористе нас за рушење Вучића", рекао је Дачић.
Са лидерима странака били су и страначки функционери Бранко Ружић, Славица Ђукић-Дејановић, Ђорђе Милићевић, Новица Тончев, шефица посланичке групе Снежана Пауновић, кандидат за градиначелника Тома Фила.
Коалиција окупљена око социјалиста предала је потписе више од 20.000 грађана.