Министар привреде Слободан Цветковић учествовао је данас на конференцији „Дан Америке у Београду“
08/09/2023
Министар привреде Цветковић присуствовао је почетку радова на изградњи фабрике аустријске компаније „Palfinger“
12/09/2023

Одржан радни састанак Покрајинског одбора СПС у Војводини и Градског одбора СПС у Новом Саду

 

На данашњем заједничком радном састанку Покрајинског одбора СПС у Војводини, Градског одбора СПС у Новом Саду, председника и секретара свих општинских и градских одбора у Војводини говорило се о задацима који чекају социјалисте у најави могућих избора на свим нивоима.

Председник ПО СПС Душан Бајатовић поновио је да ће резултат СПС-а бити каква нам буде војска. Ово је оперативно-политички састанак, да видимо шта смо преко лета урадили, да се спремимо за ванредне или редовне изборе, јер би редовни локални и покрајински требало да буду до половине следеће године. Наш је став да ванредни парламентарни избори нису потребни, јер не постоји политичка нестабилност, али ако таква буде политичка воља, СПС је спреман.


На данашњем састанку задужења су добили чланови руководстава Покрајинског и Градског одбора по ресорима, а и територијално. Председник Градског одбора СПС у Новом Саду и републички министар привреде мр Слободан Цветковић присутнима се обратио речима : „После 23 године заслужили смо ово министарско место и то сви заједно као Социјалистичка партија Србије. Хвала вам на томе и настојаћу да оправдам поверење моје партије“.
„Оно што стално понављамо јесте да су стубови нашег делавања очување идентитета и интегритета Социјалистичке партије Србије, поштовање државне и националне политике Србије и очување Косова и Метохије у нашој држави – нећемо учествовати ни у каквим активностима који одвајају Косово од Србије“, рекао је председник ПО СПС Душан Бајатовић.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ПО СПС У ВОЈВОДИНИ