Одржана Изборна конференција Градске организације СПС у Новом Саду
30/11/2022
Председник Градског одбора СПС Нови Сад честитао Бадњи дан и Божић
24/12/2022

Одржана Изборна конференција Покрајинске организације СПС у Војводини

 

Данас је, у препуној сали Новосадског сајма, одржана Изборна конференција Покрајинске организације СПС у Војводини. Конференцијом је председавао председник ПО СПС у Војводини Душан Бајатовић.

На изборној конференцији Покрајинске организације Социјалистичке партије Србије у Војводини изабран је нови Покрајински одбор, а за председника је једногласно поново изабран Душан Бајатовић.

Делегати су предложили и кандидате за органе Социјалистичке партије Србије које бира Конгрес. Неподељену подршку за председника СПС-а добио је Ивица Дачић.

Учесницима данашње конференције обратили су се потпредседник СНС-а и министар одбране Милош Вучевић, потпредседница Савеза војвођанских Мађара Елвира Ковач, председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма и председник СПС-а Ивица Дачић.

Захваљујући на поновном избору за председника војвођанских социјалиста, Душан Бајатовић је истакао да је најважније да социјалисти постану борбени, да се спремају за наредне изборе, локалне и покрајинске за две године и да буду међу народом.

„За интересе Србије социјалисти ће пружити руку свима, у неком савезу, блоку, ако их буде, али неће губити свој идентитет, и своју политику“

, рекао је Душан Бајатовић.