Министар Цветковић присуствовао отварању фабрике „Aunde“
24/10/2023
Министар привреде Почасни гост на свечаној церемонији „Цвет успеха за жену змаја“
31/10/2023

Саучешће поводом смрти Иштвана Пастора

 

Председник Социјалистичке Партије Србије и први потпредседник Владе Ивица Дачић упутио је данас саучешће поводом смрти председника Скупштине АП Војводине Иштвана Пастора његовој породици и Савезу војвођанских Мађара.

”Са великом тугом примио сам вест да нас је напустио Иштван Пастор, пријатељ и неуморни борац за напредак Србије као модерне и толерантне заједнице свих њених грађана и народа.

Србија је била богатија са Иштваном Пастором и његовим делом, па ће његов одлазак оставити неизбрисив траг, али и обавезу свима нама да наставимо да живимо у слози и посвећеношћу напретку и будућности Србије. Породици Иштвана Пастора и његовом Савезу војвођанских Мађара упућујем изразе искреног саучешћа”,навео је председник Дачић.

У име Градског одбора СПС Нови Сад и у своје лично име породици Иштвана Пастора и Савезу Војвођанских Мађара изразе искреног саучешћа упутио је Председник Градског одбора и Министар привреде Слободан Цветковић.

Председник Скупштине АП Војводине и лидер Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор преминуо је данас у 68. години после тешке болести.