Проф. др МИРКА ЛУКИЋ ШАРКАНОВИЋ, народна посланица Посланичке групе СПС упутила је посланичко питање Министарству здравља
17/07/2023
Социјалисти Футога одржали састанак и дружење
15/08/2023

Социјалисти данас обележавају 33 године од оснивања – До победе!

 

Социјалистичка партија Србије данас ће свечаном седницом Главног одбора у Београду обележити 33 године од оснивања.

Председник Градског одбора СПС Нови Сад, мр Слободан Цветковић , честитао је члановима, симпатизерима и бирачима СПС-а 33 година од оснивања Партије, и навео да су Социјалисти Новог Сада спремни да и даље дају велики допринос политичкој стабилности Србије , економском и културном развоју Новог Сада, као и националном и државном јединству.

"Већина наших чланова, али и симпатизера, зна кроз какве смо ситуације и искушења прошли до сада. Нисмо се предали, нисмо одустали од борбе за боље сутра свих грађана Србије.

Зато, с новом енергијом и младим људима који су нам се придружили, а верујем да ће их бити све више, потрудимо се да на следећим изборима будемо још бољи. Без свих нас, то није могуће остварити. Срећан нам Дан Социјалистичке партије Србије!

ДО ПОБЕДЕ!"

Председник ПО СПС Војводина
Душан Бајатовић

Социјалистичка партија Србије основана је 16-18. јула 1990. године, а први председник био је Слободан Милошевић. За лидера Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић је изабран 2006. године.