Дан примирја у Првом светском рату
11/11/2023
Одржана централна изборна конвенција СПС-ЈС-ЗС пред 20.000 људи у Штарк Арени
26/11/2023

Коалиција СПС-ЈС-ЗС свечаном конвенцијом у Новом Саду започела кампању за покрајинске изборе

 

Данас је у Новом Саду, у препуној дворани Спенса одржан митинг коалиције СПС - Јединствена Србија - Зелени Србије.
Кључ политичке стабилности у Србији су избори за Скупштину Аутономне покрајине Војводине и избори за Скупштину града Београда и зато је обавеза и Српске напредне странке и коалиције СПС – Јединствене Србија – Зелени Србије да победимо на тим изборима, јер ћемо у осталом делу Србије на републичким изборима имати апсолутну већину, рекао је председник СПС Ивица Дачић на митингу коалиције, чија листа носи назив "Ивица Дачић – премијер Србије".

"Није битно како се опозиционе партије и њихове листе зову, они су сви ДОС и они кажу да ће бити '6. октобар', али што би рекао Слободан Милошевић 'мало морген'. Сви ти из опозиције ће да пропадну на изборима 17. децембра. Наши кључни приоритети су социјална правда и патриотозам. Победа Српске напредне странке и коалиције СПС – Јединствена Србија – Зелени Србије на републичким изборима 17. децембра значиће наставак политике стабилности политике мира, изградње инфраструктуре, нових фабрика, нових радних места и већих плата и пензија“, поручио је Дачић, који је на бину Спенса извео унука бившег предсдника Југославије и Србије Марка Милошевића који је на изборној листи "Ивица Дачић – премијер Србије" трећи на листи иза Дачића и Драгана Марковића Палме.
🔴Бајатовић: Нико не може да победи народ
"Србија има нераскидив уговор са Косовом и Метохијом, а то су Пећка патријаршија, Високи Дечани, Грачаница. Ако испустите душу нисте живи, немате идентитет. Што се тиче Републике Српске тражимо поштовање Дејтонског споразума. Када говоримо о санкцијама Русији, подсетићу да је 2017. године Велика Британија предложила Резолуцију у Савету безбедности Уједињених нација којом би се Срби прогласили за геноцидан народ. То су тада спречили Русија и Кина. Ми не желимо да изгубимо пријатеље, а јако добро знамо шта су санкције. Нико не може да победи народ“, нагласио је председник војвођанских социјалиста Душан Бајатовић и закључио да је најважније сачувати достојанство српског народа.