Коалиција СПС-ЈС-ЗС свечаном конвенцијом у Новом Саду започела кампању за покрајинске изборе
19/11/2023
Министар привреде учествовао је на 20. Генералној конференцији УНИДО у Бечу.
28/11/2023

Одржана централна изборна конвенција СПС-ЈС-ЗС пред 20.000 људи у Штарк Арени

 

Циљ Социјалистичке партије Србије је да осигура стабилност и сигурност нашег народа и зато очекујемо победу на предстојећим изборима, заједно са Српском напредном странком, поручио је данас Ивица Дачић, председник Социјалистичке партије Србије на централној конвенцији Коалиције СПС-ЈС-ЗС, одржаној у Београдској арени у присуству 20 хиљада људи.
„Пред нама је време које тражи искуство, стабилност и јединство. Надам се да сам кроз године служења стекао искуство које ћу користи да осигурамо стабилност и сигурност наше отаџбине. Ако народ жели да ја будем председник Владе, заједно можемо много“, поручио је Дачић на централном предизборном скупу.

Председник Социјалиста подсетио је да су главни циљеви СПС-а заштита суверенитета и територијалне целовитости Србије, снажан економски просперитет наше земље, заштита свих друштвених група којима је подршка Србије неопходна, јачање економије и угледа Србије у свету и неговање солидарности и узајамног поштовања као основних, али запостављених вредности.
Дачић је рекао да је у последњих 10 година промењено „лице“ Србије, јер је темељ одговорне политике коју СПС води са партнерима, Српском напредном странком и председником Вучићем, те да ће политика остати снажна, стабилна и сигурна Србија за сваку породицу.