ОТВОРЕН 90. МЕЂУНАРОДНИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ – највећа сајамска манифестација у држави и региону
20/05/2023
Ивица Дачић позвао грађане Србије на велики народни скуп, 26. маја у Београду
26/05/2023

Пољопривредни сајам у Новом Саду: Вече шампиона као круна манифестације

 

Традиционално, вече шампиона на 90. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, било је круна најважније аграрне смотре у овом делу Европе. Поред великог шампионског пехара, додељена су признања за најбоље у агробизнису, новинарска награда сајма и велики шампионски пехар са титулом апсолутног лидера квалитета овогодишњег сајма.

Титулу апсолутног лидера квалитета овогодишње аграрне смотре понели су Институт за ратарство и повртарство Нови Сад и Вива Компанија из Републике Српске која се бави прерадом воћа и поврћа.
Сајамска смотра, прилика је за многобројне агробизнис сусрете, идеје и иновације, које треба да допринесу унапређењу аграра, а посебна пажња ове године била је усмерена на младу генерацију успешних и образованих пољопривредника.

Честитајући добитницима награда, директор новосадског сајма Слободан Цветковић, шампионима је пожелео да и даље остану најбољи у својим областима пољопривреде.

Шампиони су сви који раде и унапређују своје пољопривредно пословање, поручено је са вечери шампиона и додато да до следећег пољопривредног сајма, вредно, као што само пољопривредни радници умеју, раде у једној од најважнијих области нашег друштва за још плоднију и роднију будућност.

извор: ртв.рс