Социјалисти поручили да је председник СПС Ивица Дачић спреман да преузме одговорност за Србију
22/03/2022
Председник ГрО СПС Нови Сад честитао Васкрс!
24/04/2022

Социјалисти обележили годишњицу НАТО бомбардовања полагањем венаца у Каћу на споменик и спомен плочу страдалим борцима свих ратова

 

Поводом годишњице Нато бомбардовања , Делегација Градског одбора СПС Нови Сад и чланови Социјалистичке партије Србије , данас 24.03.2022.године су у Каћу положили венце и цвеће на споменик и спомен плочу страдалим борцима и родољубима у протеклим ратовима.

Делагацију су чинили председник Градског одбора СПС Слободан Цветковић, председница Форума жена Мирком Лукић Шаркановић, председник Омладинске организације СПС-а Никола Урошевић, одборница у Скупштини Града Душанка Ђокић и координатор Градског одбора Марко Топо.

Одговорност свих политичара је да се увек иде до крајњих граница преговора и разговора у циљу сачувања мира, рат и оружани сукоб је последња опција, а боље је да никад, али никад, није опција, рекао је Слободан Цветковић у свом обраћању после полагања венаца. Српски народ је поднео велику жртву у оба светска рата, у првом је остао без две трећине мушке популације, у другом велика страдања, гробнице, логори, морамо споменути и ратове деведесетих, када су Срби протерани са вековних огњишта, закључно са неправедном и злочиначком НАТО агресијом 1999 године, нагласио је Цветковић.
" Морамо да чувамо сећање на све оне који су бранили нашу земљу , народ који заборавља своје жртве и своју историју осуђен је да је поново преживљава. ", рекао је председник Градског одбора СПС Нови Сад Слободан Цветковић данас у Каћу.