Дан српског јединства, слободе и националне заставе
15/09/2022
Отворени 54. међународни сајам лова,риболова и екологије
28/09/2022

Свечано отворена четврта ауто мото берза у Новом Саду

 

На Новосадском сајму свечано је отворена четврта Ауто-мото берза која ће трајати до недеље 18. септембра. Циљ одржавања ове приредбе је промоција аутомобилизма и повезивање потенцијалних купаца и продаваца половних возила.

Председник Савеза возача Војводине и организатор Ауто мото берзе, Марко Топо, се захвалио на подршци коју је добио од Града Новог Сада, градоначелнику Милошу Вучевићу и члану Градског већа за привреду, Милораду Радојевићу, али и Новосадском сајму као и свима који су узели учешће у организовању догађаја.

" Манифестација се одржава по четврти пут и верујем да сте упознати са програмом, али оно што упорно понављам је да суштина одржавања ове приредбе није економска или трговинска. Овде је суштина у нечему другом - социјалном моменту, где сви они који чине мото свет управо кроз ову манифестацију имају прилику да се прикажу, представе оно што раде, чује се њихов глас, њихови проблеми, њихови пројекти и због тога је идеја Ауто мото берзе специфична," рекао је Топо и најавио у наредна два дана озбиљан Truck Show и Drift програм уз најпознатије дрифт возаче.

" Чим се дешава четврти пут то значи да има своју тежину и да има своју развојну компоненту па смо у том смислу и пре неколико дана са организаторима Ауто мото берзе потписали уговор на пет година, што значи да овај догађај има своје место у нашем календару, рекао је генерални директор Новосадског сајма", Слободан Цветковић.

Цветковић се захвалио излагачима и додао да је ове године, Берза заузела импозантан излагачки простор од 16.000 м², Халу “Мастер”, Халу 1, Аулу и отворени простор Сајмишта, што је још једна потврда да приредба из године у годину привлачи све већи број излагача и љубитеља превозних средстава.